Casa Herabutiken på Skillinge teaters julmarknad 2018


Förbered dig inför advent och förnya glöggfesten med goda smaker från södra Italien. Överraska dina vänner med att bjuda på olivoljeprovning och aperitivo med tilltugg som bruschetta med pistagepesto och svamp med tryffelsalsa. Hos oss hittar du allt du behöver för en adventsfest med italienskt tema och smakliga presenter till dem som uppskattar det bästa från södra Italien. I år har vi fyllt på med småskaligt mathantverk från Abruzzo, Basilicata och Puglia som fin kallpressad ekologisk olivolja, naturell pasta som kombineras med pistagepesto, tryffelsalsa eller tomatsås. Vi har också våra bästsäljare Ficotto och La crema, pistagecreme på vit choklad. Dessutom har vi fått in runda serveringsfat och annan keramik i nya färger och former.

Välkommen att provsmaka olivolja som vi har köpt direkt från passionerade olivodlare. Första tillfället blir på julmarknaden på Skillinge teater lördag den 1 december från kl 11.00. 

Casa Herabutiken på Österlen är öppen i advent torsdag – fredag – lördag kl 12-18 från och med 6 december. Vi kan ta emot dig eller en grupp på annan tid om du ringer 0703-344450 och bokar tid.

HITTA HIT:

På Google maps i mobilen: Vranarp 1521, 272 93 Tommarp.

Vi finns 10 min från Simrishamns centrum om du kör väg 9 mot Ystad. I Vranarp sväng mot Västergårda (4 km före Hammenhög) och efter cirka 700 meter finns vi i tredje gården på vänster sida.

Du som inte kan komma till Österlen är välkommen in i vår nätbutik, Casaherabutiken.se.

Varmt välkomna!

Monica och Göran

 

Lämna en kommentar