Casa Hera-butiken på Österlen har UTÖKAT SOMMARÖPPET ONSDAG – SÖNDAG kl 11-17 under vecka 30 och 31 till och med 8 augusti och flextider för övrigt. Ring gärna om du vill komma på annan tid, 0703-344450. Vi kan också skicka paket. Du hittar oss på Vranarp 1521 /Västergårdavägen 15 i Tommarp. Italiensk flagga vajar vid avfarten mot Västergårda från väg 9 mellan Vranarp och Hammenhög på vägen mellan Simrishamn och Ystad.

Vi har ett nytt sortiment med naturliga dofter från Siciliens apelsinlundar, kaktusfikon och vilda vårblommor i små fasta tvålar, flytande tvål, duschkräm, handkräm och doftpinnar för rum. Kom in i Casa Herabutiken på Österlen och prova dig fram till dina egna favoritdofter från det välrenommerade märket Ortigia Sicilia. Vi har även små reseförpackningar att ta med i handbagaget.

Nytt för denna sommar är också peperone, röd torkad paprika i olika former från en gård i Basilicata samt kallpressade olivoljor av kvalitet ”Superiore” från alla våra tre regioner, Abruzzo, Basilicata och Apulia/Puglia/Apulien.